Flotte urner til begravelse

Vi har både traditionelle og personlige urner

Ved begravelser for afdøde, der er blevet kremeret, kan vi i Rabøl Jørgensens Begravelsesforretninger være behjælpelige med et stort udvalg af flotte urner. Uanset om du ønsker en traditionel urne eller et mere personligt design, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige urne.

Vi hjælper til med begravelser og bisættelser i hele det sønderjyske, herunder i Sønderborg, Als, Padborg, Aabenraa og Rødekro. Skal du finde en urne til en begravelse eller bisættelse her i området, så er vi klar til at hjælpe dig med det.

Biologisk nedbrydelige urner

Alle vores urner er fremstillet i biologisk nedbrydelige materialer, som nedbrydes i jorden inden for 10 år. Urnerne er derfor ikke belagt med glasur, da dette vil forlænge nedbrydningstiden betydeligt. Inden for de seneste år er biourner blevet mere populære, og vi kan derfor også hjælpe dig med denne type urne, hvis du ønsker det.

Den mest traditionelle urne er fremstillet i letbrændt ler. Disse urner kan komme i flere forskellige farver og udtryk. Vi kan desuden være behjælpelige med mere personlige og udsmykkede urner, hvis du ønsker det. Og hvis du skulle have nogle helt særlige ønsker med hensyn til urner, så efterkommer vi dem gerne.

Et urnegravsted skal være fredet i minimum 10 år. Der er dog enkelte kirkegårde, der har længere fredningstid, eksempelvis i 15 år. Vi hjælper dig gerne med at undersøge reglerne og forholdene på netop den kirkegård, hvor du skal have begravet en urne.

Få hjælp til at arrangere en urnebegravelse

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores udvalg af urner, eller hvis vi skal hjælpe dig med andet i forbindelse med en begravelse. Som erfarne bedemænd kan vi hjælpe dig med alle de praktiske forhold, så du kan bruge tiden på at bearbejde dit tab og få skabt en værdig mindehøjtidelighed. Vi tilbyder også kister til begravelse.

Bedemænd med mange års erfaring i tryg og værdig afsked

Vi kan hjælpe dig med at tage hånd om de praktiske og juridiske opgaver, således at du kan bruge tiden sammen med dine kære.

kontakt os i dag

Vi hjælper dig før, under og efter dit tab

Hos Rabøl Jørgensens Begravelsesforretninger tager vi hånd om alt det praktiske arbejde og klarer de juridiske opgaver således, at du kan bruge tiden sammen med dine kære. Kontakt os og lad os hjælpe dig videre.

Du kan også ringe eller skrive til os

Ring på: 70 12 20 12 eller skriv til: post@rabol-jorgensen.dk

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Ring: 70 12 20 12

DØGNVAGT

Du er også velkommen til at sende os en mail:

post@rabol-jorgensen.dk 

Rabøl Jørgensen ApS

CVR: 26534259

Løgumklostervej 14, 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Rabøl Jørgensens Begravelsesforretninger

Med adskillige års erfaring i branchen betjener vi flere forskellige byer i Syd- og Sønderjylland.

Vi vægter afdødes ønsker og lytter til familiens præferencer i vores arbejde.

Vi tilbyder formidling af kontakt til gratis juridisk vejledning.