Kister til begravelse

Vi hjælper dig med at finde den rette kiste

I Rabøl Jørgensens Begravelsesforretninger har vi et stort udvalg af kister til begravelse. Hvis du har særlige ønsker til en begravelseskiste, så hjælper vi dig gerne. Vi har adresse i Aabenraa og kan derfor være behjælpelige med en kiste til begravelser i omkringliggende byer som Sønderborg, Als, Padborg og Rødekro.

Stort udvalg af kister til begravelse

I Danmark er det traditionelt den hvide kiste, fremstillet af fyrretræ, der er den mest brugte. Den hvide kiste findes i flere udgaver. Den helt enkle uden udsmykning eller med kors, guirlander eller mæanderbort på siderne. Den enkle udgave findes også i naturtræ, kun behandlet med olie for at beskytte kisten mod udtørring og samtidig sikre, at den ikke mister den naturlige fyrretræsfarve.

I takt med at bisættelser og begravelser bliver mere og mere personlige, stiger behovet for mere personlige kister. Den traditionelle kiste findes derfor også i flere farver. Vi har farvede kister i blå og sort, men ønskes en helt personlig farve er dette også muligt.

I vores sortiment indgår en serie af italiensk inspirerede kister. Produktionen af disse kister bygger på håndværksmæssige traditioner, der går tilbage til starten af 1900-tallet, hvor råmaterialet, træet, blev fragtet på pramme ad floderne fra voksestederne i bjergene til savværkerne i dalene.

Kistefabrikken er med i hele processen – lige fra udvælgelsen af de træer, der skal fældes, udskæring, tørring m.v. til den sidste finish af den færdige kiste. Alt dette sikrer kister til begravelse af allerhøjeste kvalitet, både hvad angår materiale, håndværk, design og finish. Kærligheden til materialet og håndværket er gået i arv fra generation til generation.

Fredningstiden på kistegravsteder er min. 20 år. På mange kirkegårde har man 25 års fredningstid og på enkelte endnu længere, f.eks. 30 år.

Kontakt os og hør mere

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores forskellige kister, eller hvis vi skal hjælpe dig med at finde en særlig kiste til begravelse. Vi tilbyder også urner.

Bedemænd med mange års erfaring i tryg og værdig afsked

Vi kan hjælpe dig med at tage hånd om de praktiske og juridiske opgaver, således at du kan bruge tiden sammen med dine kære.

kontakt os i dag

Vi hjælper dig før, under og efter dit tab

Hos Rabøl Jørgensens Begravelsesforretninger tager vi hånd om alt det praktiske arbejde og klarer de juridiske opgaver således, at du kan bruge tiden sammen med dine kære. Kontakt os og lad os hjælpe dig videre.

Du kan også ringe eller skrive til os

Ring på: 70 12 20 12 eller skriv til: post@rabol-jorgensen.dk

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Ring: 70 12 20 12

DØGNVAGT

Du er også velkommen til at sende os en mail:

post@rabol-jorgensen.dk 

Rabøl Jørgensen ApS

CVR: 26534259

Løgumklostervej 14, 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Rabøl Jørgensens Begravelsesforretninger

Med adskillige års erfaring i branchen betjener vi flere forskellige byer i Syd- og Sønderjylland.

Vi vægter afdødes ønsker og lytter til familiens præferencer i vores arbejde.

Vi tilbyder formidling af kontakt til gratis juridisk vejledning.