Hjælp til begravelse og bisættelse

Få sagt et smukt og værdigt farvel

For mange, der mister en af sine nærmeste, er den sidste afsked en vigtig del af sorgprocessen. Ved at afholde en smuk og personlig begravelse eller bisættelse kan man få sagt værdigt farvel, og i fællesskab mindes afdøde. Det kan dog være en uoverskuelig opgave at skulle arrangere mindehøjtideligheder, og derfor kan du med fordel få hjælp fra en bedemand.

I den forbindelse hjælper vi i Rabøl Jørgensens Begravelsesforretninger dig gerne. Vi kan assistere dig med at arrangere begravelser og bisættelser i og omkring Aabenraa, Als, Sønderborg og Padborg, og vi tager kyndigt hånd om alt det praktiske, så du kan få lov til at tilbringe den svære tid sammen med dine nærmeste.

Begravelseshjælp – vi tager hånd om alle ønsker

Ved begravelser og bisættelser kan der være mange ønsker, der skal imødekommes. Det kan både være, at du og din familie har nogle bestemte ønsker til begravelsen, og det kan være, at afdøde har udfyldt pjecen Min Sidste Vilje, og derfor selv har tilkendegivet nogle ønsker til egen begravelse.

 Vi hjælper derfor med at imødekomme alle jeres forskellige ønsker og behov, så begravelsen bliver, som I vil have det.

​I forbindelse med begravelser og bisættelser er det også muligt at søge økonomisk støtte i form af begravelseshjælp. Her hjælper vi gerne med at udfylde ansøgningen om begravelseshjælp, så du ikke selv behøver at undersøge forholdene og bruge tid på det. Læs mere om det her

Kontakt os og få hjælp til at arrangere en begravelse

Skal vi hjælpe dig med at arrangere en begravelse, ansøge om begravelseshjælp eller støtte dig på en anden måde, så hører vi gerne fra dig. Vi er altid til rådighed med hjælp og vejledning, så du kan få bearbejdet dit tab, som du ønsker.

Bedemænd med mange års erfaring i tryg og værdig afsked

Vi kan hjælpe dig med at tage hånd om de praktiske og juridiske opgaver, således at du kan bruge tiden sammen med dine kære.

kontakt os i dag

Vi hjælper dig før, under og efter dit tab

Hos Rabøl Jørgensens Begravelsesforretninger tager vi hånd om alt det praktiske arbejde og klarer de juridiske opgaver således, at du kan bruge tiden sammen med dine kære. Kontakt os og lad os hjælpe dig videre.

Du kan også ringe eller skrive til os

Ring på: 70 12 20 12 eller skriv til: post@rabol-jorgensen.dk

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Ring: 70 12 20 12

DØGNVAGT

Du er også velkommen til at sende os en mail:

post@rabol-jorgensen.dk 

Rabøl Jørgensen ApS

CVR: 26534259

Løgumklostervej 14, 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Rabøl Jørgensens Begravelsesforretninger

Med adskillige års erfaring i branchen betjener vi flere forskellige byer i Syd- og Sønderjylland.

Vi vægter afdødes ønsker og lytter til familiens præferencer i vores arbejde.

Vi tilbyder formidling af kontakt til gratis juridisk vejledning.